RESPONSABLE DE LES DADES PERSONALS: Totmàtic Girona S.L. , titular del lloc web www.totmatic.com (en endavant l’Empresa),  i el correu electrònic de contacte és totmatic@totmatic.com

 

Dades sol·licitades pel lloc web I FINALITAT DEL TRACTAMENT

Nom, cognoms, telèfon i correu electrònic en els formularis de contacte: per realitzar qualsevol contacte directe amb l’Empresa, ja sigui per plantejar dubtes, comentaris, suggeriments, sol·licitar un servei o producte o qualsevol altra informació. No subministrar les dades personals mínims necessaris impossibilitarà al’Empresa respondre a la petició.

Nom i correu electrònic: per poder realitzar comentaris al bloc del lloc web.

Nom i correu electrònic per a newsletter: amb el degut consentiment exprés i voluntari de l’Usuari, se sol·licitarà al lloc web la informació mínima necessària per enviar un butlletí comercial automatitzat, on s’informarà sobre publicitat, promocions i altra informació dels serveis i / o productes oferts per la Titular.

Si l’usuari és menor de 16 anys, ja complerts, haurà de tenir l’autorització dels seus pares o tutors legals per lliurar les seves dades personales.la Empresa no té manera de comprovar efectivament l’edat dels usuaris, pel que queda eximit de qualsevol responsabilitat , si l’Usuari no compleix el que aquí indicat.

L’Empresa en tot moment vetllarà que l’ús que se li dóna al lloc web, als continguts, i al tractament de les dades personals de l’Usuari es realitzin de la forma més correcta. Per això, l’Usuari sempre podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, oblit o oposició, tot això en fidel compliment de les directrius de les lleis espanyoles i europees, escrivint al correu electrònic totmatic@totmatic.com.

En cap moment l’Empresa compartirà amb tercers les dades que posseeix. En cas de fer-ho per poder complir amb l’enviament dels productes que hagi adquirit el comprador, oferir els serveis contractats per algun participant, enviar la newsletter, complir amb exigències legals o per a l’administració del lloc web, es proporcionaran els deguts acords de confidencialitat entre les parts.

Els enllaços a tercers que es puguin trobar al lloc web posseeixen polítiques de privacitat alienes a l’Empresa. L’accés a aquests llocs ha de ser responsabilitat de l’Usuari, sent la seva responsabilitat conèixer-les i la seva decisió acceptar-les o no.

 

FORMULARIS

El lloc web disposa de 3 tipus de formularis:

De contacte: l’usuari, comprador o participantepodrá trobar formularis que facilitaran la comunicació amb l’Empresa per plantejar dubtes, comentaris, sol·licitar un pressupost, reservar algun dels serveis oferts en el lloc web o exigir algun dret que tingui. No subministrar les dades personals mínims necessaris impossibilitarà al’Empresa respondre a la petició. Aquest tractament es considerarà legítim per ser part d’una diligència pre-contractual.

De publicitat: es sol·licitarà als usuaris el seu consentiment exprés i voluntari per lliurar l’Empresa les mínimes dades necessàries per enviar publicitat i informació comercial relacionada amb els serveis i / o productes oferts per l’Empresa, perquè s’agreguin a un fitxer automatitzat de email màrqueting.

Per comentaris al bloc: per tal d’evitar l’spam, missatges inadequats, i fer un correcte seguiment, es sol·licitarà a l’usuari el seu nom, email i lloc web per identificar-lo en els comentaris que desitgi realitzar en les entrades del bloc. Aquestes dades seran visibles per a altres usuaris del lloc web. Si no desitja que les dades siguin visibles per altres persones, haurà de comunicar amb l’Empresa al correu electrònic totmatic@totmatic.com

DURADA DEL TRACTAMENT

En el cas de les dades personals subministrades per facturació i compra de productes o serveis, s’han de guardar pel temps legalment aplicable.

En el cas de les dades personals subministrades per a butlletins comercials electrònics, serà pel temps que l’Usuari vulgui continuar en la llista de subscripció, de manera que podrà donar-se de baixa en el moment que així ho desitgi, de forma automàtica com s’indica en cada butlletí, o escrivint a totmatic@totmatic.com

© Copyright 2016 Totmatic Girona S.L. | Política de cookies | Avís legal | Política de privacitat | Disseny i web de: Mixgràfic